Since 2012

Over Nederland-kitetravel.nl

Complete kitesurfreizen met de topservice die je mag verwachten van een reisorganisator.

Dat Nederland-kitetravel.nl geboren is uit passie voor reizen en kitesurfen is natuurlijk cliche om te zeggen. Maar het is wel helemaal waar.
Eigenaar Gilion Goveia is natuurlijk een bekende naam in de kitesurfscene maar wist je ook dat deze rider een hospitality achtergrond heeft.  Met een afgeronde hotelschoolopleiding en jaren lange ervaring als kok!  Als je ooit bent meegeweest of als je door de reviews heen speurt zal je al snel zien dat Nederland-kitetravel.nl  een uitzonderlijk hoge kwaliteitstandaard heeft.  Al sinds 2012 bieden wij complete kitesurfreizen aan.  Voor ieder wat wils en voor alle niveau’s.   Een van de unieke dingen aan de kitesurfreizen is je de beschikking hebt tot de beste reisleiders welke niet alleen heel goed kunnen kiten.  Zonder moeite maken zij ook nog eens heerlijke uitgebreide ontbijtjes en vaak ook heelijke dinners.

Goed georganiseerd, goed gezelschap, goed eten en vooral heel goed kitesurfen! 

nederland-kitetravel reviews

Liefde voor kitesurfen.

Bij Nederland-kitetravel draait het echt om het kitesurfen. Wij zullen er alles aan doen om je zoveel mogelijk progressie te geven tijdens je vakantie.

Wereldwijd aanbod

Vanaf 2012 hebben wij al vele reizen gedaan over de hele wereld. Wij zoeken altijd de beste locaties voor de beste prijzen.

Gemoedelijke sfeer

Bij Nederland-kitetravel MOET je helemaal niks. Wij werken daarom ook helemaal niet met vaste programma's en geven iedereen de ruimte om te doen wat zij willlen. Of dit nu een avondje stappen is of liever wat rustigers. Bij ons kun je het allemaal doen.

De beste Accommodaties

Tijdens de reizen van Nederland-kitetravel snappen wij dat je soms ook even behoefte heb aan wat ruimte voor jezelf. Daarom hebben wij altijd de beste accommodaties

5 ★ Reviews

#1 Facebook

Wij zijn enorm trots op onze goede reviews op Facebook! 5 sterren is waarvoor wij streven. Zo heb je alijd de beste vakantie.

Lets create stories together.

#NEDERLANDKITETRAVEL

Gebruik deze hashtag tijdens jouw vakantie met Nederland-kitetravel.