Alles wat je moet weten

Algemene voorwaarden & FAQ

Hoe is Nederland-kitetravel.nl ontstaan?

Nederland-kite.nl biedt in Nederland al jaren de beste kitesurflessen en kitesurfmaterialen aan. Doordat kitesurfen een enorme vlucht heeft gemaakt in de laatste 5 jaar heeft Nederland-kite.nl besloten Nederland-kitetravel.nl op te richten. Elke kitesurfer wil natuurlijk op de mooiste locaties ter wereld zijn of haar sport uitoefenen. Nederland-kitetravel.nl heeft de mooiste locaties voor jouw uitgezocht en hierbij de scherpste prijzen gevonden. Vaak nog veel goedkoper dan via een andere reisorganisatie!

 

Waarom Nederland-kitetravel.nl?

Je hebt zin om op vakantie te gaan en lekker te kitesurfen? Maar je hebt geen idee waar je heen moet of het kan in de periode dat jij kunt. Daarbij komt nog eens dat al je vrienden helemaal niet kiten… Dat komt ons bekend voor! Daarom heeft nederland-kitetravel.nl alles al voor jouw geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is boeken en je koffers pakken. Wij regelen de rest. Nederland-kitetravel.nl heeft een zeer professionele crew welke al jaren in de kitesurfwereld werkzaam zijn. Tevens hebben er een aantal horeca opleidingen en kun je dus altijd een heerlijk ontbijtje of zelfs avond eten verwachten.

 

 

Wat kan ik verwachten van Nederland-kitetravel.nl?

Wij regelen je hele vakantie van A tot Z vliegticket, accomodatie, transfers (in het buitenland) en transfers naar de kitespots. Het enige wat jij dus hoeft te doen is je kites meenemen en ‘s morgens je bed uit komen voor een heerlijk ontbijtje.
Wij verzorgen ook kitesurflessen in het buitenland indien de kitespots dit toelaten. Voor persoonlijke verzoeken kun je altijd contact opnemen met Nederland-kitetravel.nl

 

 

Hoe zit het met de groepsamenstelling?

De groepen van Nederland-kitetravel zijn meestal tussen de 10 en 15 personen per week. De gemiddelde leeftijd verschilt per reis. In princiepe is het van 16 tot 65! Wij delen natuurlijk allemaal dezelfde passie. Kitesurfen.
Zowel mannen als vrouwen/

 

Hoe zit het met slaapplaatsen en kamerindelingen?

De kamerindeling wordt door nederland-kitetravel vooraf gemaakt. Mocht het mogelijk zijn dan kan er op locatie nog wat geschoven worden. De kamers worden met maximaal 1 ander persoon gedeeld.  Vrouwen met vrouwen en mannen met mannen.  Stelletjes hebben altijd een eigen kamer. 
Liever niet delen?  Dan selecteer je het vinkje eigen kamer.  Zo garanderen wij dat je niet hoeft te delen.


Hoe kan ik boeken?

Boeken is heel makkelijk, vul het boekingsformulier in op de site van nederland-kitetravel. Wij zullen direct een reserveringsbevestiging toesturen. Zodra de betaling binnen is zullen wij je reservering omzetten in een boeking.

Waarom staat er nog geen prijs bij de reis?

Wanneer de reisdata nog niet zijn besloten kunnen wij geen prijzen geven. Via facebook kun je op de hoogte blijven van updates.

Wat is er bij de reis inbegrepen?

Per reis kan het verschillen dus bekijk de pagina en de reserveringsmail.

Ik wil kitesurfmateriaal huren kan dat?

Nederland-kitetravel.nl heeft een samenwerking met Fluid kiteboarding welke ons hebben voorzien van het nieuwste materiaal. Wil je materiaal huren dan is dit geen enkel probleem.
Wel dien je een bepaald niveau te hebben zodat wij zeker weten dat je weet hoe een kite werkt. Mochten wij zien dat je het niveau nog niet hebt kun je altijd een opfrisles van 2 uur bij ons boeken.

 

Ik wil graag leren kitesurfen op vakantie kan dat?

Over het algemeen kan dit. Er zijn locaties waarbij dit niet mogelijk is. Dit staat dan op de pagina aangegeven. 

 

Welke verzekering kan ik het beste afsluiten?

Een goede reisverzekering is alles, een goede kiteverzekering ook, dit kan bij Sportzeker. Voor nog geen 150 euro per jaar ben je ook tijdens het kitesurfen verzekerd in Nederland en al je reizen worden ook gedekt.

 

Welke verzekering zijn verplicht?

In princiepe zijn er geen verplichtingen voor eventuele anuleringen dien je een anuleringsverzekering te hebben. Bij het boeken van je vliegticket kun je dit aangeven. Deze extra kosten komen voor jouw rekening.
Wij adviseren daarom een doorlopende reisverzekering af te sluiten.
Mocht je toch willen anuleren zonder anuleringsverzekering dan kan dit niet. Wij adviseren je dan om de reis aan iemand anders te verkopen. De extra kosten komen voor jouw rekening.

 

 

Wat gebeurd er als het een week niet waait?

Hoewel dit zelden voorkomt is het weer natuurlijk moeilijk te voorspellen. Wij zoeken altijd in de beste periode voor de locaties. Mocht het toch onverhoop niet waaien dan zullen wij activiteiten organiseren. Deze zijn geheel vrijblijvend.

 

 

Hoe werkt het met annuleren?

Nederland-kite.nl is niet aansprakelijk voor annuleringen. Als je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten kun je proberen een andere persoon te vinden om de reis in plaats van jouw te doen. Kosten hiervoor worden bij jouw in rekening gebracht. Zolang de vliegtickets nog niet zijn geboekt is annuleren uiteraard nog mogelijk.

 

 

Hoe zit het met Corona?

Wij houden ons te allen tijden aan de lokale regels.  Dit kan dus per reis verschillen.  Indien een reiziger een besmetting oploopt is hij/zij zelf verantwoordelijk om de accommodatie te verlengen voor de duratie van zijn of haar ziekte.  Nederland-kitetravel houdt geen enkele aansprakelijkheid mbt corona. 

Reizigers zullen zorgdragen dat zij andere niet besmetten en wordt de toegang tot geweigerd wanneer de reiziger een besmetting heeft bij aanvang van de reis.

Een goede verzekering kan deze kosten allemaal afdekken.

nederland-kitetravel reviews

Algemene Voorwaarden


Vakantieregels
Per reis zullen er verschillende regels zijn deze vindt u ook terug in uw reserveringsemail.

 

HOOFDELIJK AANSPRAKELIJK

Degene die een reis boekt is hoofdelijk aansprakelijk (ook voor alle anderen die hij/zij aanmeldt).

 

MINDERJARIG
Door het maken van de boeking verklaart de minderjarige reiziger toestemming te hebben gekregen van ouders en/of voogden.

 

WIJZIGINGEN
Vliegticket prijzen wisselen geregeld hierdoor kan het voorkomen dat de prijs op de website niet up to date is. Wij proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de veranderingen.
Aan de prijzen op de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleent.

 

ANNULEREN
Annuleren is alleen mogelijk zolang de vliegtickets nog niet geboekt zijn. Wanneer dit wel het geval is zal u eventuele annuleringen moeten regelen met uw annuleringsverzekering.

 

BETALEN
Voor het betalen van de reis verwijzen wij u graag naar de reserveringsemail.
Hierin staan alle voorwaarden wat betreft betaling.

 

REISPAPIEREN
Wij versturen de documenten enkel per email.
Voor een extra kopie kunt u contact opnemen met Nederland-kitetravel.nl

 

REISDOCUMENTEN
Het is verboden om met een verlopen paspoort of identiteitskaart te reizen. In sommige landen dient je paspoort na thuiskomst nog een bepaald aantal maanden geldig te zijn. Je dient dit zelf uit te zoeken. Als je niet de Nederlandse nationaliteit hebt, dien je altijd bij de ambassade van het land waar je heen wilt reizen na te gaan of je een visum nodig heb.
Vergeet je passpoort en reispapieren dus niet mee te nemen wanneer je op reisgaat.

 

GEEN AFKOELINGSPERIODE
Wij willen je erop wijzen dat boekingen die je via het internet maakt definitief zijn. De zogenoemde ´afkoelingsperiode´, die in de wet ´kopen op afstand´ wordt genoemd, is niet van toepassing op vakantiereizen die je via onze website boekt.

 

SCHADE & Diefstal
Schade aan materiaal of dat van derde is voor eigen risico gebruik hiervoor jouw reisverzekering.

 

DEELNAME OP EIGEN RISICO
Het deelnemen van deze reis is geheel op eigen risico. Dit geldt ook voor eventuele clinics of lessen tijdens de reis! U kunt het beste een verzekering afsluiten welke uw materiaal en reis verzekerd. denk daarbij aan sportzeker.

 

UITSLUITING VAN DEELNAME BIJ WANGEDRAG
Bij wangedrag kan het zijn dat u uit de reis wordt gezet. hierna bent u geheel verantwoordelijk voor uw materiaal en accommodatie en terugvlucht.

 

COPYRIGHT
Het gebruik of kopieren van informatie, afbeeldingen, beeldmateriaal van deze website is verboden. Tenzij anders afgesproken.

 

ONTEVREDEN OF KLACHTEN
Heb je klachten over de reis of ben je ontevreden over de accommodatie, dan dien je dit direct te melden aan de vertegenwoordiging van Nederland-kitetravel.nl

5 ★ Reviews

#1 Facebook

Wij zijn enorm trots op onze goede reviews op Facebook! 5 sterren is waarvoor wij streven. Zo heb je alijd de beste vakantie.

Lets create stories together.

#NEDERLANDKITETRAVEL

Gebruik deze hashtag tijdens jouw vakantie met Nederland-kitetravel.