Alles wat je moet weten

Algemene voorwaarden & FAQ

Hoe is Nederland-kitetravel.nl ontstaan?

Nederland-kite.nl biedt in Nederland al jaren de beste kitesurflessen en kitesurfmaterialen aan. Doordat kitesurfen een enorme vlucht heeft gemaakt in de laatste 5 jaar heeft Nederland-kite.nl besloten Nederland-kitetravel.nl op te richten. Elke kitesurfer wil natuurlijk op de mooiste locaties ter wereld zijn of haar sport uitoefenen. Nederland-kitetravel.nl heeft de mooiste locaties voor jouw uitgezocht en hierbij de scherpste prijzen gevonden. Vaak nog veel goedkoper dan via een andere reisorganisatie!

Waarom Nederland-kitetravel.nl?

Je hebt zin om op vakantie te gaan en lekker te kitesurfen? Maar je hebt geen idee waar je heen moet of het kan in de periode dat jij kunt. Daarbij komt nog eens dat al je vrienden helemaal niet kiten… Dat komt ons bekend voor! Daarom heeft nederland-kitetravel.nl alles al voor jouw geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is boeken en je koffers pakken. Wij regelen de rest. Nederland-kitetravel.nl heeft een zeer professionele crew welke al jaren in de kitesurfwereld werkzaam zijn. Tevens hebben er een aantal horeca opleidingen en kun je dus altijd een heerlijk ontbijtje of zelfs avond eten verwachten.

 

Wat kan ik verwachten van Nederland-kitetravel.nl?

Wij regelen je hele vakantie van A tot Z vliegticket, accomodatie, transfers (in het buitenland) en transfers naar de kitespots. Het enige wat jij dus hoeft te doen is je kites meenemen en ‘s morgens je bed uit komen om een heerlijk ontbijtje op te eten.
Wij verzorgen ook kitesurflessen in het buitenland indien de kitespots dit toelaten. Voor persoonlijke verzoeken kun je altijd contact opnemen met Nederland-kitetravel.nl

 

Hoe zit het met de groepsamenstelling?

De groepen van Nederland-kitetravel zijn meestal tussen de 10 en 15 personen per week. De gemiddelde leeftijd verschilt per reis. In princiepe is het van 16 tot 65! Wij delen natuurlijk allemaal dezelfde passie. Kitesurfen.

Hoe zit het met slaapplaatsen en kamerindelingen?

De kamerindeling wordt door nederland-kitetravel vooraf gemaakt. Mocht het mogelijk zijn dan kan er op locatie nog wat geschoven worden. De kamers worden doorgaans per 2 personen ingedeeld. Tenzij er een andere indeling is qua bedden in de kamers.

Hoe kan ik boeken?

Boeken is heel makkelijk, stuur een mail of een ingevuld boekingsformulier naar nederland-kitetravel. Wij zullen direct een reserveringsbevestiging toesturen. Zodra de betaling binnen is zullen wij je reservering omzetten in een boeking.

Waarom staat er nog geen prijs bij de reis?

Wanneer de reisdata nog niet zijn besloten kunnen wij geen prijzen geven. Via facebook kun je op de hoogte blijven van updates.

Wat is er bij de reis inbegrepen?

Over het algemeen is de reis geheel compleet. Wat er precies bij zit staat bij de reis informatie.

Ik wil kitesurfmateriaal huren kan dat?

Nederland-kitetravel.nl heeft een samenwerking met Fluid kiteboarding welke ons hebben voorzien van het nieuwste materiaal. Wil je materiaal huren dan is dit geen enkel probleem.
Wel dien je een bepaald niveau te hebben zodat wij zeker weten dat je weet hoe een kite werkt. Mochten wij zien dat je het niveau nog niet hebt kun je altijd een opfrisles van 2 uur bij ons boeken.

Ik wil graag leren kitesurfen op vakantie kan dat?

Over het algemeen kan dit. Er zijn locaties waarbij dit niet mogelijk is. Dit staat dan op de pagina aangegeven. Tevens kun je links onder zien of er kitelessen aangeboden worden.

Welke verzekering kan ik het beste afsluiten?

Een goede reisverzekering is alles, een goede kiteverzekering ook, dit kan bij Sportzeker. Voor nog geen 150 euro per jaar ben je ook tijdens het kitesurfen verzekerd in Nederland en al je reizen worden ook gedekt.

Welke verzekering zijn verplicht?

In princiepe zijn er geen verplichtingen voor eventuele anuleringen dien je een anuleringsverzekering te hebben. Bij het boeken van je vliegticket kun je dit aangeven. Deze extra kosten komen voor jouw rekening.
Wij adviseren daarom een doorlopende reisverzekering af te sluiten.
Mocht je toch willen anuleren zonder anulerings verzekering dan kan dit niet. Wij adviseren je dan om de reis aan iemand anders te verkopen. De extra kosten komen voor jouw rekening.

 

Wat gebeurd er als het een week niet waait?

Hoewel dit zelden voorkomt is het weer natuurlijk moeilijk te voorspellen. Wij zoeken altijd in de beste periode voor de locaties. Mocht het toch onverhoop niet waaien dan zullen wij activiteiten organiseren. Deze zijn geheel vrijblijvend.

 

Hoe werkt het met annuleren?

Nederland-kite.nl is niet aansprakelijk voor annuleringen. Als je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten kun je proberen een andere persoon te vinden om de reis in plaats van jouw te doen. Kosten hiervoor worden bij jouw in rekening gebracht. Zolang de vliegtickets nog niet zijn geboekt is annuleren uiteraard nog mogelijk.

 

Hoe zit het met Corona?

Wij houden ons ten alle tijden aan de lokale regels.  Dit kan dus per reis verschillen.  Indien een reiziger een besmetting oploopt is hij/zij zelf verantwoordelijk om de accommodatie te verlengen voor de duratie van zijn of haar ziekte.  Nederland-kitetravel houdt geen enkele aansprakelijkheid mbt corona. 

Reizigers zullen zorgdragen dat zij andere niet besmetten en wordt de toegang tot geweigerd wanneer de reiziger een besmetting heeft bij aanvang van de reis.

Een goede verzekering kan deze kosten allemaal afdekken.

nederland-kitetravel reviews
 
 
 
 
5 ★ Reviews

#1 Facebook

Wij zijn enorm trots op onze goede reviews op Facebook! 5 sterren is waarvoor wij streven. Zo heb je alijd de beste vakantie.

Top materiaal

5 Stars Reviews

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere. Sed ut perspiciatis unde.

Lets create stories together.

#NEDERLANDKITETRAVEL

Gebruik deze hashtag tijdens jouw vakantie met Nederland-kitetravel.